Tjottafräs.

Nu tjottafräsar jag iväg, och bloggar på egen hand.
/Linn



;)

Linn.. du kan fortsätta blogga här om du vill, jag kommer nog att ha paus eller något apigt länge, för ska satsa på min egna lite, sen kommer jag tbx hit. Puss!

/Nicole



Gone.

Nu är alla mina inlägg borta, förutom detta då. Kände att jag inte har fått köra mitt egna race här på bloggen utan att det ska komma klagomål, lagom kul. Så Linn, när du ser detta, smsa mig eller något, för jag tycker att vi ska starta ny blogg men tycker inte du det så kan jag börja blogga på egenhand.. har fortfarande bloggpaus men var tvungen att fixa detta.


jag älskar dig playmo.

/Nicole



Fredag den 13:de.

Hej igen. Äntligen är skolveckan slut. Första veckan av 2012! Har erat år börjat bra?

Idag har varit en ganska vanlig dag. Ganska typisk. Förutom att pappa fyller år då förstås :D Honom har vi firat idag, med tårta och presenter. Vi kanske kommer fortsätta firandet imorgon, vi får se om det kommer några ;)



Idag är det ju fredag den 13:e också. Inte för att jag tror på skrock, men jag har varit extra försiktig idag. Har det hänt er något speciellt? =)
Jag har också åkt till stan och hunnit köpa hem lite kläder. Ihelgen ska jag också hinna med att resna garderoben hade jag tänkt. Inte skitkul... men men, det känns väldigt skönt när man är färdig. Det börjar ju snart bli vår (snart och snart), förutom att det skulle snöa nästa vecka.

Hoppas att ni förstår att ni inte får kopiera eller göra något med bilder som jag och Nicole lägger ut här på bloggen. Även om det inte står att ni inte får kopiera så gäller det hela tiden.

/Linn





Torsdag.

Hej på er. Det känns väldigt stressigt nu för tiden och jag funderar om jag inte ska göra tidinställda inlägg. Just nu bloggar jag från mobilen för jag får inte igång datorn. Jag åt för en stund sen, det gjorde gott, och just nu försöker jag mig på min tyska uppgift. Jag har kommit halvvägs ;) efter skolan hängde jag på Mathilda och Céline hem till henne. Jag hann inte va där så länge innan mamma hämtade mig. Jag har också påbörjat en ny bok. Den är möjligtvis lite barnslig, men det var så länge sen jag läste någon rolig bok! Jag höll på med en bokserie innan dess och jag får nog fortsätta med den innan jag glömmer bort vad den handlar om. Det var en tjej som frågade vad som hade hänt med Nicoles hand, hon hade ramlat någon gång och ridit efter det. Handleden hade nog skadats eller något sådant, hon har ont säger hon. Hoppas du blir frisk snart pluttis <3 Mobilinlägg ser så fula ut, men nu får det bli så ;) /Linn



Godnatt monster.

Godnatt alla monster. Nu hade jag tänkt duscha och ta en titt till på läxan. Sen blir det nog lite TV, och sen ska jag sova. Det känns som det har varit en ganska lång dag, jag är trött. Ha en trevlig kväll nu, ta det lugnt eller något... x)
Tumblr_lxg08xgf4d1r7tb68o1_500_large
/Linn



Hemma.

Nu är jag hemma! Och Céline sitter vid min sida. Vi har övat på our homework en stund nu men vi orkade inte mer så vi tog en paus. Ikväll blir det hamburgare serru. mumma på det (Y) Céline ska också prova ett par skridskor som hon ska låna om de passar. Klassen ska åka skridskor nästa vecka! Glöm inte bort. Och veckan efter det ska vi bada, tror jag. Det går väl att kolla upp. Nu ska vi fortsätta lama oss, trevlig kväll ni goa läsare! =)
Din hand får läka snart, så jag inte blir ensam här. Krya på dig nu! <3

/Linn



Tisdag.

Hej! Nu är jag här :D det var ett tag sedan jag bloggade, men jag har inte riktigt haft tid. Men nu är jag hemma igen.

Idag är det tisdag och det har varit en hel vanlig dag, de första dagarna i skolan efter lov brukar vara ganska slappa. Idag skulle jag egentligen ha min första lektion för terminen, men sen fick jag reda på att det var nästa vecka det började. Jag blev lite sur för jag var halvvägs på väg ut genom dörren. Jag hade tänkt äta kanelbulle och titta på Harry Potter om en stund. Bara för att. Good evening =)
Så här kreativ var jag på svenskan idag ^^



Kallt som sjutton!

Hallö x) nu är jag här igen. Lite knepigt att blogga från mobilen, inläggen ser röriga ut. Jag är fortfarande kvar i Dalarna och åker hem imorgon. Just nu sitter jag vid köksbordet och tittar ut över de snöiga bergen. Nice ;) efter lunch ska jag gå till stallen som ligger lite längre bort och titta på hästarna. Kanske ta lite kort också :D hoppas ni inte har glömt bort mig helt, jag är tillbaka som vanligt nästa vecka! Då har jag min första rid lektion detta året, och kan säga att min grupp har hoppat upp en grupp och rider en kvart längre. Bilder kommer, om pappa inte hinner somna ;) /Linn



Dalarna/Härjedalen

Hej! nu skriver jag igen. Jag är inte hemma och trodde att jag inte skulle hinna skriva någonting. Rubriken avslöjar var jag är. Vi kom fram igår, efter att ha åkt bil en hel dag. Då passade vi på att hyra skidor innan det stängde. Imorse hann jag åka en platt runda på skidor, och imorgon ska jag åka slalom. Stugan vi bor i ligger väldigt fint, om man står på altanen ser man bergen i Norge. På onsdag tror jag vi skulle bowla, det blir kul ;) bilder får ni såklart när jag kommer hem. Jag kommer nog slänga in något mer någon dag, om jag hinner. Ni får ha det så bra :)
/Linn



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!